LUMINITA ANGHEL, enervata de ANDREEA MANTEA: ”Ai luat ceva in seara asta? Ai si tu un fiu!”

Luminita Anghel a relatat ca fiul ei adoptat, David, ii creeaza mari probleme, iar la un moment dat, Andreea Mantea a intervenit si i-a luat apararea baiatului, ceea ce a scos-o din sarite pe cantareata.
andreea-mantea 2
Luminita Anghel i-a reprosat lui David ca a facut totul ca sa-i distruga casnicia: „Ai vrut sa ajung la divort si sa ramanem noi doi. Eu nu am nevoie sa-ti ceri iertare, eu vreau sa si faci ceva. Conteaza ce crede lumea despre tine?”.

Baiatul a recunoscut ca este vinovat si a spus ca vrea sa-si indrepte greselile: „Lumea nu ma stie, dar nu cunoaste realitatea. Am gresit fata de familia mea. Nu-l urasc pe Silviu. Sunt sigur ca atunci cand o sa mai cresc, o sa stam cu totii in familie si o sa radem despre astea”.

Andreea Mantea a incercat sa-i ia apararea tanarului si a declarat: „E copilul tau! Mai da-i o sansa! Uita-te la el! Nu e singurul tanar care la 20 de ani inca traieste pe spatele parintilor! Te-am vazut cum ai facut in pauza!”.

„I-am dat o sansa. Saptamana trecuta. Sunt mama lui, nu inseamna ca nu il mai iubesc! Ai si tu un fiu, Andreea! Ai luat ceva in seara asta?”, -a spus Luminita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro