MADALINA GHENEA s-a fotografiat cu NOUL iubit GOALA in asternuturi. Fanii au luat-o razna cand au vazut-o

Viata sentimentala a Madalinei Ghenea a fost marcata in ultima perioada de emotii, dupa despartirea plina de lacrimi de Philipp Plein. Desi credeau ca isi vor duce relatia la urmatorul nivel, Madalina Ghenea a fost parasita de cunoscutul designer.
madalina-ghenea
Toata lumea se astepta ca dupa aceasta deceptie in dragoste, Madalina nu a pierdut foarte mult timp si a luat-o de la capat cu un nou iubit, pe care, de data aceasta il tine ascuns. In imaginea de mai jos, se poate vedea ca cei doi indragostiti s-au fotografiat in intimitate, mai precis in asternuturi.

Madalina Ghenea este o actrita romana, care si-a inceput cariera ca fotomodel. S-a nascut la data de 8 august 1987 la Slatina. Inca de la o varsta frageda a fost in lumina reflectoarelor, participand la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Madalina a luat lectii de balet, dar si de pian. A absolvit Colegiul National „Ion Minulescu” din Slatina. A atras atentia presei din Romania odata cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, in care apare in rolul iubitei cunoscutului cantaret.



sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro