Making of „Sa Inceapa Galagia”

Pregatirile celui mai asteptat eveniment sportiv din acest an, Euro 2016 sunt pe ultima suta de metri.

„Sa Inceapa Galagia” a devenit imnul oficial al echipei tricolorilor si va rasuna tare pe „Stade de France” fix inaintea meciului cu Franta de vineri!

In timpul antrenamentelor oficiale, vocile celor de la VH2, Anda Adam, What’s UP & Alina Eremia ii vor inspira pe tricolorili sa duca faima Romaniei cat mai departe si sa inscrie cele mai superbe goluri din aceasta vara!

„Sa Inceapa Galagia” este o productie nationala, inregistrata in Studiourile DeMoga Music, reunind o echipa extinsa de artisti (Marius Moga, Mihai Pocorschi, Vladimir Pocorshi, ” What’s Up” Ivancea ,Adrian Klein) care au depus o munca colosala in crearea unei piese inspirationale, dupa cum puteti vedea in „Making Of”-ul ce urmeaza.

Campionatul European de fotbal este unul din putinele evenimente din lume care reuseste sa tina cu sufletul la gura milioane de fani si telespectatori de pe intreg mapamondul.

„Sa Inceapa Galagia” este cantecul prin care tot poporul Roman isi arata sustinerea fata de cei 11 jucatori care reprezinta o natiune intreaga!

„Sa Inceapa Galagia”! Sa inceapa spectacolul! Sa ne bucuram ca suntem Romani!

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro