Nadir – Ma intreaba sufletul (single nou)

Nadir lanseaza single-ul „Ma intreaba sufletul”, povestea momentelor in care iubirea elibereaza sufletul.
nadir
O coproductie Cat Music si Famous Production, noul single al lui Nadir, „Ma intreaba sufletul”, este compus de catre Randi in studiourile Famous Production.

„Imi doresc sa vad oamenii zambind si dansand pe ritmurile piesei mele. In definitiv, rolul muzicii este sa ne faca sa ne simtim bine, sa ne deconecteam de realitate macar pentru cateva clipe. Si asta incerc sa transmit prin muzica mea”, declara Nadir.

Piesa vorbeste pe un ton jucaus despre momentele cand pendulam intre doua interese amoroase si ar trebui, cum spune refrenul, sa o lasam pe ea, inima, sa aleaga. Ritmul piesei te face sa dansezi, sa zambesti si sa te bucuri de vara aceasta!

Nadir este un artist in plina ascensiune, care a cucerit publicul cu piese solo, dar si colaborari cu artisti consacrati, precum Loredana Groza si Randi. De asemenea, piesele lansate in cadrul proiectului Havana au cucerit topurile din Romania si din strainatate. Pe langa voce, pe care Nadir spune ca a mostenit-o de la tatal sau, artistul a demonstrat ca are si veleitati actoricesti. In cadrul unei emisiuni de televiziune, Nadir a dat dovada de versatilitate si s-a transpus cu usurinta in pielea unor personaje atat de sex masculin cat si de sex feminin, precum Steve Taylor, Gica Petrescu, Andra si multi altii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro