RUBY s-a intins pe canapea, a ridicat piciorul, iar fanii au observat imediat:‘’Se vede…’’

Ruby este fara doar si poate una dintre cele mai nonconformiste artiste din showbiz-ul autohton. Vedeta este foarte activa pe conturile de socializare, si-a creat o legatura foarte stransa cu fanii ei, carora le impartaseste multe dintre momentele ei.
Ruby
Cantareata si-a postat recent o fotografie pe contul sau de socializare, unde apare intinsa pe o canapea si este imbracata cu o pereche de jeansi, in care i se vede posteriorul.

Fanii au reactionat imediat la postare, unul dintre prietenii virtuali a intrebat daca Ruby a incercat sa imite maimuta. ’’A incercat Ruby sa imite maimuta? Sau e doar o conspiratie…’’, a scris unul dintre prietenii virtuali ai vedetei, unde a atasat si o imagine amuzanta.

Prima piesa a lui Ruby a fost „Touch Me” (2010) si s-a bucurat de succes in Turcia. In acelasi an, Ruby a lansat cea de-a doua piesa, „Get High”, in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan.

Adevaratul succes a venit insa in 2012, odata cu lansarea primei piese in limba romana, ”Stinge lumina”, produsa de Alex Velea. In acelasi an, Ruby isi expune sanii naturali si tatuajele intr-un pictorial incendiar in revista Playboy.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro