UPS! NICOLETA NUCA a vrut sa pozeze sexy, dar… Fanii au vazut ASTA! „Sunt oribile…”

Nicoleta Nuca, fosta concurenta de la X Factor, s-a facut repede remarcata datorita vocii bune pe care o are, dar si dupa ce s-a zvonit ca intre ea si Liviu Varciu ar exista o relatie. Atunci ea a zis ca Varciu i-a facut curte dar ca intre ei este doar o simpla relatie de prietenie.
nicoleta nuca
Artista iubeste sa isi tina fanii la curent cu tot ceea ce face atat pe scena, cat si in afara ei. De curand Nicoleta a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare imbracata sport, intr-o tinuta roz care ii scoate in evidenta trupul bine lucrat si decolteul generos, dar fanii au observat un detaliu care le-a atras atentia si au inceput sa o critice pe cantareata. Acestia i-au comentat in legatura cu… grosimea sprancenelor! Desi in ultimii ani, pe plan mondial, a revenit moda sprancenelor naturale, se pare ca admiratorii cantaretei considera exagerata aparitia acesteia.

„Sprancenele sunt oribile..incerci sa le faci mai groase decat sunt ele si arata rau!! Esti mult mai frumoasa fara sprancenele alea asa ingrosate de creion” a fost doar unul dintre comentarii. Nicoleta Nuca s-a nascut la Chisinau, foarte multi ani a trait la Milano, insa succesul l-a atins la Bucuresti, dupa ce a participat la emisiunea X Factor.



sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro