VICA BLOCHINA, mai sexy ca niciodata! S-a imbracat intr-un costum transparent prin care i se vedeau…

Dupa ce a trait cu „silicoane de cosmar”, Vica Blochina si-a reparat sanii in Turcia si, dupa ce toate operatiile s-au incheiat cu bine, acum este din nou mandra sa-si arate decolteul in public.
vica blochina
Fosta amanta a lui Victor Piturca a trecut prin multe momente grele in viata. A fost iubita secreta timp de 16 ani, i-a daruit un fiu selectionerului, dar apoi au inceput sa apara problemele. Fosta balerina a trecut printr-o perioada neagra atunci cand Victor Piturca refuza sa admita paternitatea in cazul micului Edan. In cele din urma insa, viata blondinei s-a calmat, creandu-se o relatie stransa tata-fiu. Dar, pentru ca o problema nu vine niciodata singura, Vica Blochina a avut si dificultati dupa operatia de implant mamar, fiind nevoita sa tot repete operatia din cauza problemelor de sanatate aparute.

Cu toate acestea, blondina si le-a refacut in Turcia si acum este mai mandra ca niciodata de formele ei. Astazi, 27 iunie, Vica Blochina a postat pe contul sau de Facebook niste fotografii sexy, in care apare imbracata doar intr-un costumas alb, transparent, prin care i se vede tot, inclusiv noile silicoane. Imaginile au fost apreciate de fanii acesteia.


sursa:cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro