ALINA EREMIA, cu sanii la vedere! Fanii artistei nu s-au putut abtine cand au vazut si…

Una dintre cele mai apreciate tinere artiste de la noi din tara pare sa fi avut ceva probleme cu temperaturile ridicate din ultima perioada, asta pentru ca a decis sa renunte la sutien.
alina eremia 2
Asa s-a si fotografiat Alina Eremia, pentru ca despre tanara cantareata este vorba, iar in seara de luni a aparut in cateva fotografii de pe o retea sociala, in care pare sa isi fi uitat acasa sutienul. Alina Eremia pare sa fi facut o plimbare cu barca pe Delta Dunarii, asa cum si-a si anuntat prietenii virtuali, iar cantareata a purtat o tinuta lejera, formata dintr-un maieu usor transparent si vaporos, de culoare alba, dar si de o sapca rosie.

Mai mult decat atat, asa cum era de asteptat, prietenii virtuali ai Alinei Eremia nu s-au aratat nepasator fata de aceste imagini, asta deoarece acestia au apreciat fotografiile pe care le-au rasplatit cu mii de „Like“-uri. De asemenea, nici comentariile lasate de catre fanii Alinei Eremia nu au fost putine.


„Ti-e dor de Dorian Popa?“, „Stii sa-ti traiesti viata asa cum ar trebui“ sau „Nu te-au omorat tantarii?“, au fost doar cateva dintre comentariile primite de Alina Eremia la fotografiile de pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro