Bianca Dragusanu a ajuns de urgenta la spital!

Insarcinata in sapte luni, Bianca Dragusanu si-a pus sarcina in pericol. Zilele trecute, ea a cazut si a mers de urgenta la doctor, pentru a se asigura ca bebelusul ei este in afara oricarui pericol.
Bianca Dragusanu
Vestea ca Bianca Dragusanu este insarcinata a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca ea a dat vestea in trimestrul doi, marturisind ca a peferat sa nu vorbeasca despre faptul ca va fi mama pentru ca, datorita afectiunilor medicale, a avut risc ridicat de avort. Extrem de emotionati, ea si Victor Slav au pregatit deja camera fetitei, pe care o vor boteza Sofia. Vedeta va deveni mama in luna septembrie si, asa cum e normal, a inceput sa se simta din ce in ce mai obosita. Cu toate acestea, ea are acelasi program agitat si petrece cea mai mare perioada a timpului la atelierul de croitorie pe care il detine.

Zilele trecute, pe fond de oboseala, Bianca Dragusanu a avut un moment de neatentie, care ar fi putut avea consecinte grave. Mai exact, ea a cazut si a tras o sperietura zdravana. Pentru a se asigura ca bebelusul ei este inafara oricarui pericol, blondina a mers de urgenta la medic si s-a calmat doar atunci cand a aflat ca totul este sub control.

Cu toate acestea, medicul ginecolog i-a recomandat sa asi scurteze programul de munca si sa petreaca mai mult timp acasa, odihnindu-se:”Sper sa treaca timpul cat mai repede, pentru ca sunt nerabdatoare sa imi vad copilul. Sunt emotionata. Aceste sapte luni au fost destul de dificile pentru mine, insa, ma bucur ca am reusit sa depasesc toate obstacolele. Mi-a fost rau, nici acum nu ma pot odihni. Nu mai am aceeasi energie ca inainte, insa muncesc la fel de mult, nu am ce sa fac, nu imi pot abandona proiectele, pentru ca am muncit foarte mult pentru ele”, a declarat Bianca Dragusanu

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro