Charlie Puth se pregateste de un nou turneu!

Charlie Puth, tanara revelatie a muzicii pop, se pregateste intens de noul sau turneu in America de Nord.
Charlie Puth
Turneul „We Don’t Talk Tour 2016” incepe pe data de 26 Septembrie in Dallas, Texas, in House of Blues si va calatori pana in Noiembrie in numeroase locatii. Biletele pentru acest turneu sunt deja disponibile online pe site-ul www.charlieputh.com/tour.

Pentru primul turneu al artistului, ce a insotit lansarea albumului de debut „Nine Track Mind”, premiat cu Discul de Aur de RIAA, biletele au fost epuizate in mai putin de 30 minute de la punerea lor in vanzare. Single-ul „We Don’t Talk Anymore” (feat Selena Gomez), cea mai recenta lansare de pe primul album are parte de o traiectiorie culminanta, si este unul din cele mai apreciate hit-uri ale acestei veri, fiind una dintre cele mai difuzate piese atat in Statele Unite cat si in Europa. Piesa urca in top-urile muzicale, ocupand deja pozitia 10 in Shazam „US top 10” precum si „Worldwide Top 10”, fiind totodata declarat de Spotify „Most Streamed” in numeroase tari, cu peste 65 de milioane de stream-uri in toata lumea.

Planurile de vara a tanarului artist includ aparitii la unele dintre cele mai populare evenimente ale acestui an, precum Teen Choice Awards 2016, unde pe langa prestatia din scena cu o versiune speciala a piesei „We Don’t Talk Anymore” este nominalizat la 4 categorii printre care „Choice Male Artist” si „Choice Music Breakout Artist”.

Nominalizat la premiile 2016 Billboard Music la categoria „Best New Artist” si recent castigator a doua premii Billboard, Charlie este o apartie de exceptie in turneele Selenei Gomez si Billy Joel, precum si la diverse festivaluri si concerte radio.

Charlie Puth a luat cu asalt industria muzicala din rolul de compozitor, producator si vocalist in piesa „See You Again” a lui Wiz Khalifa, emotionalul tribut adresat lui Paul Walker in Furios7. Piesa a intrat in istorie ca unul dintre cele mai tari hit-uri ale deceniului, fiind in fruntea clasamentului Billboard’s „Hot 100” pentru un record de 12 saptamani.

loading...
Premiat de 6 ori cu Discul de Platina, „See You Again” este cu siguranta un fenomen mondial, datorita vanzarilor si stream-urilor care insumeaza peste 10,9 milioane de unitati vandute. Mai mult decat atat, emotionantul videoclip care insoteste piesa a fost vizualizat de mai mult de 1,8 miliarde de ori, si este primul video hip-hop caruia ii reuseste aceasta performanta, fiind si al doilea cel mai popular videoclip pe YouTube din toate timpurile!

„See You Again” a cumulat o impresionanta lista de premii si mentiuni pe langa popularitatea extraordinara de care se bucura: dublul triumf la premiile Billboard, piesa a fost premiata si la Critic’s Choice Award in 2015, Hollywood Film Award 2015, Premii Teen Choice, 3 nominalizari la premiile Grammy, 2 nominalizari la premiile MTV Video Music 2015 si altele doua la American Music Awards 2015.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro