O alta vedeta si-a pus implanturi in… posterior! Cum arata acum?

Trendul posterioarelor imense si-al taliei minuscule a inceput sa ia amploare, pesemne. Gata cu formele naturale cu care le-a inzestrat generos mama natura, unele femei vor si mai mult.
iggy azalea
Dupa modelul lui Kim Kardashian, care si-a marit fundul considerabil cu ajutorul implanturilor incat trupul ei arata chiar disproportionat, o alta figura feminina celebra a apelat la operatie estetica.

loading...
“Inca un fund artificial”, a comentat un internaut referitor la posteriorul upgradat la cantaretei de rap Iggy Azalea. Blonda a postat pe contul ei de Instagram un selfie din baia casei sale, cu ea in bustiera si chiloti albi, surprinzand in oglinda un posterior cat se poate de generos, cu mult mai… voluminos decat cel pe care-l avea pana acum. Diferentele intre masurile corpului sau au devenit neplacute pentru fani, care au mustrat-o pentru faptul ca ar fi apelat la implanturi artificiale pentru fund.

“Fundul acela pare ataaaaat de fals” sau “Posterior artificial. Proportiile nu se potrivesc” sunt doar cateva dintre acuzatiile primite de Iggy. Desi interventia estetica n-a fost confirmata de rapperita de 26 de ani, fotografia spune destul. Noroc pentru Iggy ca, totusi, nu toti fanii ei sunt deranjati de alegerea sa, caci au existat si sustinatori ai siluetei sale clepsidra. “Pentru cei care spun ca fundul ei e fals… n-aveti altceva mai bun de facut cu vietile voastre? Daca e fals, cui ii pasa? Oamenii au dreptul sa faca ce vor cu corpul lor si sa se simta bine cu ei insisi… si cred ca arata misto asa, fie ca e plastic sau nu, e o persoana care nu ar trebui sa intampine atata ura”, a comentat un internaut.
loading...
Iggy Azalea nu este straina de interventii estetice, dat fiind ca inserarea implanturilor in fesieri ar fi a treia de acest gen. Tanara rapperita, care tine mult la aspectul ei fizic, a recunoscut fara jena ca si-a pus implanturi si pentru marirea sanilor si ca a urmat o rinoplastie. Totul pentru a se simti mai bine in pielea ei. Ce-I drept, operatiile au fost discrete si placute, insa aceasta ultima interventie pare c-a fost cam mult.

sursa: okmagazine.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro