Pe Razvan l-a luat valul la mare si a uitat de Lidia Buble. A ”impartit-o” pe colega de la Meteo cu o sticla de vin!

Este unul dintre cei mai doriti prezentatori TV din Romania si, chiar daca are o iubita care il adora, se bucura de timpul petrecut fara ea. CANCAN.ro l-a filmat la Loft, in timp ce se simtea bine in compania colegei sale de platou si a unui sprit.
razvan si dani
Vorbim despre „matinalul“ Razvan Simion care, dupa filmarile emisiunii pe care o prezinta alaturi de Dani Otil, stie cum sa profite de timpul petrecut la Mamaia, chiar daca iubita lui, Lidia Buble, sta acasa si ii duce dorul. Acelasi lucru l-a facut si Dani care zilele trecute s-a distrat cu Marilyn Monroe de Romania

Paparazzi l-au surprins pe Razvan Simion in Loft. Acesta era in prezenta colegei sale, Amalia, prezentatoarea rubricii vremea de la ”Neatza” si a altor prieteni. In imagini, il puteti vedea pe Razvan Simion in ipostaza in care nu va aparea niciodata la televizor: bucurandu-se de viata si de un sprit!

Diana (n.r –fosta sotie a matinalului) si Razvan au impreuna doi copii, pe Ianca (10 ani) si Tudor (6 ani). Prezentatorul TV si Diana s-au cunoscut pe bancile facultatii, in Timisoara. Dupa ce a fost filmat iesind din casa Lidiei Buble, moderatorul TV a trimis, a doua zi, pe 25 iunie 2015, un comunicat de presa prin care anunta ca s-a despartit de sotia lui, Diana Simion si ca au ramas buni prieteni.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro