Prima fotografie cu ANDRA, dupa ce s-a anuntat la TV ca e gravida in 7 luni! Cum a aparut in aceasta dimineata

Andra sI Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta are impreuna cu sotul ei doi copii, un baietel pe nume David si o fetita, Eva Maria.
andra 3
In aceasta perioada multe vedete de pe plaiurile noastre mioritice au anuntat ca vor deveni mamici, iar in urma unei imagini in care Andra pare sa aiba abdomenul cu mult marit, Andra ar putea fi pe lista celor care urmeaza sa aduca pe lume un bebelus, mai ales ca atat ea, cat si sotul ei isi mai doresc copii. „Aici are o burtica de zici ca e in luna a saptea“, au spus prezentatorii unei emisiuni cand au privit imaginea cu Andra.

Artista a postat o fotografie in aceasta dimineata, in care apare impreuna cu sotul ei, Catalin Maruta, cei doi sunt numai un zambet, semn ca sunt foarte fericiti si au motive intemeiate sa aiba aceasta stare, poate chiar venirea pe lume al celui de-al treilea bebelus.

A photo posted by Andra (@andraofficial) on


Sotii Maruta isi iubesc copiii, pe David si pe Eva, ca pe ochii din cap si si-au propus sa le mai faca fratiori si surioare. “Nu se compara cu nimic dragostea fata de copii. Ne mai gandim la copii, 1,2,3… Cati o vrea Dumnezeu”, declara Catalin.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro