Razvan Simion nu si-a vazut copiii de mai bine de o luna! Prezentatorul ii suna, dar destul de rar

Dragostea pare ca ii ocupa tot timpul matinalului Razvan Simion! Din acest motiv, el nu si-a mai vizitat copiii din casatoria cu Diana de mai bine de o luna, iar la telefon, a avut discutii cu ei destul de rar.
razvan si dani
Cunoscut, pana mai ieri, drept un familist convins, Razvan Simion s-a schimbat radical de cand este un barbat liber!

Prezentatorul ii acorda intreaga atentie iubitei sale, Lidia Buble, iar restul trece pe planul doi sau nici macar atat.

Surse din preajma omului de televiziune sustin, de pilda, ca Simion nu mai este atat de apropiat de fata si de baiatul sau asa cum era in trecut! Mai mult, nici nu prea i-a mai vazut in ultima vreme, in ciuda faptului ca pustii s-au aflat pe litoral, la fel ca si el.

“Razvan nu a mai fost pe la copiii sai de mai bine de o luna, de pe 23 iunie, de la serbarea de sfarsit de an scolar a Iancai, fiica lui. De atunci, a luat legatura doar telefonic cu micutii, insa sa nu va ganditi ca a facut-o zilnic, ci destul de rar. Atitudinea barbatului este oarecum surprinzatoare pentru toti, fiindca, dincolo de ce s-a intamplat in casnicia lui, el era foarte apropiat de juniorii sai. Culmea, acum, nu i-a vazut deloc, in conditiile in care ei au fost in vacanta, timp de zece zile, in statiunea Neptun, iar Simion s-a aflat cu emisiunea pe care o prezinta la Mamaia. Doar cativa kilometri i-a despartit. E ciudat… mai ales ca, la divort, Diana, a fost de acord cu un program de vizita neingradit, tocmai pentru ca Razvan sa fie alaturi de copii, ceea ce in alte cazuri de separari cu… cantec, nu se permite”, au dezvaluit cunoscutii barbatului

loading...
Contactata sa dea o declaratie pe marginea acestui subiect, Diana Simion, fosta sotie a prezentatorului, a preferat sa fie discreta, insa a confirmat ca Ianca si Tudor nu l-au mai vazut pe tatal lor in aceasta perioada.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro