Surprizele se tin lant in showbiz! Misha va fi mamica pentru a doua oara

Misha este o cantareata de succes, dar si o familie fericita. Blonda este casatorita cu Stefan Mihalache alias Connect-R si au impreuna o fetita frumoasa. Cantareata si-a revenit repede dupa sarcina si si-a reluat activitatea pe scena.
misha
Conform unor surse de incredere, CANCAN.ro, s-a aflat ca Misha ar fi insarcinata pentru a doua oara. Atat ea, cat si sotul ei sunt foarte nerabdatatori sa soseasca pe lume cel de-al doilea copilas.

Ziua de 21 septembrie va fi o zi care le va ramane pentru totdeauna in suflet Mishei si lui Connect-R. Cei doi si-au unit destinele in anul 2014 in fata lui Dumnezeu, intr-o ceremonie emotionanta.

Povestea lor de dragoste a luat prin surprindere pe toata lumea, pana si apropiatii ramanand fara cuvinte, cand Connect-R a luat-o pe Misha de sotie. Cei doi s-au cununat civil in cadrul unei petreceri foarte restranse, care s-a desfasurat in cel mai mare secret, intr-un restaurant din Capitala. Ziua de 21 septembrie va fi o zi care le va ramane pentru totdeauna in suflet Mishei si lui Connect-R. Cei doi si-au unit destinele in anul 2014 in fata lui Dumnezeu, intr-o ceremonie emotionanta.

loading...
La scurt timp, au reusit din nou sa lase pe toata lumea fara cuvinte, atunci cand au anuntat ca artista este insarcinata, micuta Maya venind pe lume la sfarsitul lunii ianuarie a anului 2014.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro