Alexandra Stan, regina muzicii in Japonia

La numai sase luni distanta de la precedentul turneu din Japonia, Alexandra Stan s-a intors in Tara Soarelui Rasare pentru o noua runda de concerte si intalniri cu fanii ei asiatici.
alexandra stan
Cum piesele artistei romance se afla pe primele locuri in topurile de specialitate si noul album “Alesta” in topurile de vanzari, Japonia a devenit pentru Alexandra Stan un fel de “acasa” de pe continentul Asia.

Astfel, in cadrul turneului “Alesta” de la sfarsitul lunii august, Alexandra Stan si-a dat intalnire cu fanii ei din unele dintre cele mai importante orase, precum Tokyo, Osaka si Nagoya.

“E un sentiment suprem sa fii pe scena, intr-un oras dintr-o cultura diferita, si sa vezi cum publicul iti stie toate versurile. Am fani minunati in intreaga lume si sunt recunoscatoare pentru tot ce mi se intampla”, marturiseste Alexandra Stan.

Concertele Alexandrei au fost sold-out, cantareata a umplut sali de mii de locuri cu fani adunati din toate colturile Japoniei, care au venit special sa o vada pe artista romanca. Ba mai mult, aceasta si-a rasplatit fanii cu doua after party-uri, unul in Osaka si unul in Tokyo, unde au avut loc sesiuni de poze si imbratisari cu prietenii ei japonezi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro