Andreea Mantea a fost externata! Avem primele imagini

Imagini emotionante surprinse in cursul zilei de ieri, de paparazzi. Andreea Mantea, proaspat operata, a fost externata din clinica la care si-a schimbat silicoanele.
andreea-mantea 2
Usor afectata, cum era si normal, dupa operatia pe care a suferit-o in urma cu doar cateva zile, Andreea si-a facut aparitia pe usa clinicii in jurul pranzului, insotita de medicul chirurg Chawi Youssef, cel care i-a schimbat silicoanele.

Chiar daca nu mai zburda ca odinioara, bruneta parea vesela si incantata de schimbarea pe care a facut-o si parea ca abia asteapta sa treaba mai repede perioada de vindecare pentru a se putea bucura, cu adevarat, de noii ei sani.

Andreea a luat decizia de a-si schimba vechile silicoane cu unele noi din doua motive pe care le dezvaluise in urma cu mai bine de o saptamana, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: „Sunt doua aspecte: 1. Sanii mi s-au lasat foarte tare dupa nastere. Au o forma inestetica, iar la sanul stang pot sa ma joc cu siliconul, il intorc cum vreau eu, asa mult s-a lasat. 2. Al doilea aspect tine de durere. In ultima vreme am dureri teribile si medicul meu, Youssef Chawi in care am incredere maxima, mi-a spus ca interventia ar rezolva problemele”.
loading...
Asa ca vedeta celui mai tare show tv nocturn din Romania, WOWbiz de la Kanal D, nu a mai stat pe ganduri si a profitat de vacanta de vara in care se afla cu emisiunea ca sa isi schimbe silicoanele. Interventia a avut loc zilele trecute, si a fost o reusita. Andreea Mantea a inlocuit silicoanele vechi, de 250 ml fiecare, cu unele noi, de 380 ml fiecare.

Imaginile de la externare o arata pe Andreea luandu-si „La revedere!” de la medicul estetician, care a condus-o pana la taxi. Urmeaza o perioada de recuperare, dupa care Andreea Mantea promite ca va avea o revenire absolut spectaculoasa si in forta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro