Andreea Marin pozata de Violeta alaturi de sotul Tuncay: ”Multumim fotografului nostru oficial”

Andreea Marin s-a intors recent din vacanta sa petrecuta in Croatia, unde a mers alaturi de sotul ei, Tuncay Ozturk, si fiica ei, Violeta.

Incantata de tot ce i-a fost dat sa descopere in vacanta, dar mai ales de peisajele de vis din Parcul National Plitvice, un loc special si unic in lume care cuprinde16 lacuri, Andreea Marin s-a bucurat ca a avut ocazia sa ii arate fiicei sale un astfel de loc minunat.

De altfel, micuta a fost atat de incantata de ceea ce a vazut incat, brusc, a devenit pasionata de fotografie si nu s-a mai dezlipit de aparatul de fotografiat.

Asa se face ca atunci cand nu poza peisajele din fata sa, Violeta isi imortaliza mama. „Am facut impreuna cam 6 kilometri pe jos pe munte timp de o zi intreaga, ratacind printre cascade, pe malul lacurilor cu apa de cristal si pe carari de lemn urcand printre stanci sau prin padure facute de mana omului, dar si cu barca pe oglinda limpede a apei (16 lacuri sunt infratite in acest parc urias. (…) Dupa zilele cu aer proaspat, liniste, sport in natura, a urmat o alta aventura: explorarea intregii coaste cu popasuri pe malul marii pana la Dubrovnik. P.S. Multumim fotografului nostru „oficial”, Violeta, careia nu puteai sa-i mai iei aparatul din mana cand s-a vazut fata in fata cu maretia naturii”, a spus Andreea Marin pe pagina sa de socializare unde a urcat cateva zeci de fotografii.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro