Betty surprinsa in Italia de cutremurul devastator!

Panica si groaza in familia lui Florin Salam, azi-noapte, dupa producerea cutremurului din Italia.
betty 3
Haosul a inceput in familia artistului imediat dupa producerea seismului care a avut loc in cursul noptii trecute, in zona de centru a Italiei.

Cutremurul a avut magnitudinea de 6,2 grade si s-a soldat cu 38 de morti si zeci de persoane prinse sub daramaturi, un orasel intreg fiind spulberat si aproape sters de pe harta.

Spre disperarea tuturor, fix in aceasta perioada, Betty Salam se afla impreuna cu iubitul ei, Catalin, in Italia. Este prima vacanta in care tinerii pleaca singuri, fara a fi insotiti de alte persoane din familie, parinti, unchi sau matusi.

loading...
“Te gandesti la atentate teroriste si iata cum vine un cutremur peste tine. Ne-am speriat ingrozitor. Am aflat de cutremur la cateva zeci de minunte dupa producerea lui. Ne-a sunat cineva sa ne spuna, stiind ca Betty e plecata la Roma. Dupa asta, ne-am sunat unii pe altii si ne-am alertat intre noi. Am reusit sa vorbim la telefon cu Betty si asa ne-am linistit. Cutremurul s-a simtit la Roma, unde sunt ei, dar nu s-a soldat cu victime sau cladiri distruse, cum s-a intamplat in orasul unde a fost epicentrul. Si Betty si Catalin sunt bine, se intorc joi in tara”, ne-a declarat matusa lui Betty.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro