Cum arata Bianca Dragusanu, cu o luna inainte de nastere.

Bianca Dragusanu si Victor Slav mai au de asteptat foarte putin pana cand vor deveni parinti. Cei doi isi petrec timpul liber la plimbare, prin Bucuresti, si asta pentru ca din pricina sarcinii nu au mai putut zbura cu avionul spre destinatia de vacanta aleasa initial.
Bianca Dragusanu
Iubita lui Slav mai are doar o luna pana cand va deveni pentru prima data mama si a inceput deja numaratoarea inversa. ”Inca o luna si gata suntem 4”, a scris Bianca Dragusanu, pe o retea de socializare, alaturi de o fotografie in care se plimba alaturi de Victor si de catelusa lor, Bella, care este deja membru al familiei. In numai cateva ore, imaginea de mai jos a strans peste 10.000 de Like-uri si comentarii laudative.

Bianca Dragusanu se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nasterea micutei Sofia. Ea a cumparat deja caruciorul si mobila pentru camer micutei si a aranjat totul ca la carte.

Dupa saptamani intregi in care a fost la cumparaturi, in cautarea patutului si mobilierului perfect, Bianca a aranjat mobila si accesoriile. Intr-un final, ea s-a hotarat sa achizitioneze mobila clasica, alba si acum a terminat de amenajat intreaga camera a micutei. Recent, ea publicase o fotografie cu mobila, inainte ca totul sa fie aranjat, iar amicii virtuali o apostrofasera pentru ca aparatul de aer conditionat… nu era bine pozitionat.

Bianca a cumparat si cateva tablouri cu pisicute, pe care le-a aranjat pe peretele cu patutul, da si pernute inflorate si vesele.

loading...
Bianca Dragusanu este mai fericita ca niciodata. Vedeta si Victor Slav vor avea un copil, asa cum si-au dorit intotdeauna. Viitoarea mamica a facut declaratii surprinzatoare despre bebelusul ei. Dupa ce a tinut ascunsa sarcina, Bianca spune tot. A ales deja nasii de botez si s-a gandit la cateva variante de nume pentru fetita ei.

Altfel, in prima faza Bianca a slabit, avand greturi care i-au taiat cu totul pofta de mancare, si abia apoi, pe masura ce a inceput sa-i creasca burta, a luat cateva kilograme in plus. Dupa cinci luni de sarcina, Bianca nu are avea decat patru kilograme in plus fata de perioada anterioara maternitatii.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro