Decizia de ULTIMA ORA a gravidutei ANDREEA BALAN

Andreea Balan va deveni, in curand, mamica pentru prima oara, asa ca vedeta a fost nevoita sa ia o decizie drastica pentru a nu pune sanatatea fetitei sale in pericol.
andreea balan 3
Andreea Balan i-a anuntat astazi pe fanii ei ca medicul nu ii mai da voie sa urce pe scena, asa ca e nevoita sa-si anuleze concertele pana in momentul in care va naste.

”Dragii mei, am citit multe comentarii de-ale voastre legate de premiile de la Sibiu, la Media Music Awards. Anul trecut am castigat BEST SHOW si am facut unul din cele mai frumoase showuri pe care le tin minte. Am fost invitati si anul asta sa cantam si totul era planuit din luna martie pentru un show si mai mare si mai bun, deja aveam idei amuzante pentru covorul rosu insa medicul nu mi-a dat voie sa mai fiu pe scena si trebuie sa ma gandesc intai la sanatatea micutei si a mea si a trebuit sa anulam tot.
loading...
Insa promit ca voi avea multe aparitii surpriza si showuri complet noi dupa ce voi naste. Stiu ca va bucurati pentru mine si stiu ca veti intelege de ce nu sunt acolo. Va iubesc si eu si va multumesc ca va pasa atat de viata mea personala, cat si de cariera!”, a scris Andreea Balan pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro