El este barbatul care ii tine locul lui SPEAK!

In ultimele saptamani s-a zvonit ca Adelina Pestritu si Speak s-au despartit, informatie care nu a fost confirmata pana acum de niciunul dintre ei, dar Cancan.ro, site-ul nr.1 din Romania, a aflat cine este barbatul care ii tine locul artistului, atunci cand el nu este langa ea.

Adelina Pestritu a fost plecata cateva zile in Maldive fara Speak pentru a onora un proiect, ceea ce a dat de banuit ca ea si cantaretul nu mai formeaza un cuplu. Toata lumea asteapta sa afle care este adevarul, dar cei doi prefera sa fie deocamdata discreti in privinta acestui subiect.

Paparazzii au fotografiat-o pe Adelina Pestritu in timp ce intra intr-un restaurant alaturi de soferul ei. Vedeta era imbracata intr-o rochie inchisa la culoare, dar despre tinuta ei veti afla mai multe pe verdict.ro, site-ul nr.1 de fashion review din Romania. Barbatul este apropiat de vedeta inca din perioada in care ea lucra la Kanal D si o insoteste peste tot.
loading...
Atunci cand Speak nu este langa Adelina, soferul ei ii tine companie si se poate observa ca cei doi sunt extrem de apropiati.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro