Fly Project a cantat la cel mai tare eveniment muzical al verii

Super evenimentul de trei zile realizat de EUROPA FM, pe litoralul romanesc, a avut ca invitati cele mai importante nume ale muzicii romanesti.
fly project 2
In prima seara, baietii de la Fly Project au animat zecile de mii de oameni cu hiturile lor, fiind aclamati inca de la urcarea pe scena si avand parte de sustinerea publicului la fiecare piesa, un backing vocals de mii de voci:
„Nu m-au lasat sa uit vreun vers de la oboseala. Asa cum ne place noua sa spunem, am facut o super petrecere pe plaja si abia asteptam sa cantam din nou acasa. Vibe-ul pozitiv al publicului de acasa este cu atat mai important cu cat venim dupa un eveniment in Rusia, dupa care am dormit doar o ora si plecam imediat dupa concert. ACASA e Acasa, aici e sufletul nostru” a spus Tudor.

Fly Project are deja un hit GOLD, Raisa, lansat acum 11 ani, care este in continuare difuzat pe toate radiourile din Romania, pe langa K-tinne, Brasil, Goodbye, Musica, Toca Toca si altele, piese cu care au strans peste 1 miliard de vizualizari online.

Dupa un tur de forta intre Rusia, Romania si Turcia, Fly Project se intoarce acasa si pregateste hit-uri noi in studioul Fly Records.
„Ne-am obisnuit si ne place asa, chiar daca e clar foarte obositor, dar cand urcam pe scena ne incarcam bateriile de la oameni si de la atmosfera si o luam de fiecare data de la capat. Venim acasa inspirati si cu chef de piese noi” a declarat Dan.

Ritmurile vibrante ale muzicii Fly Project au fost completate perfect de cele patru aparitii feminine, extrem de sexy, cu tinute sumare si miscari lascive, care au aprins fanteziile celor prezenti pe plaja dintre Venus si Saturn, ca la fiecare show al trupei.

loading...
Turneul #MostWanted continua in Polonia si apoi in Turcia in perioada urmatoare, Tudor si Dan pregatind si o piesa surpriza pentru inceputul toamnei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro