Imagini rare! Cat de bine arata Andreea Marin in costum de baie, la 41 de ani!

Andreea Marin tocmai s-a intors din vacanta si a reusit sa-si bucure fanii cu o fotografie in costum de baie, asa cum rareori se lasa vazuta ”Zana”. Andreea Marin a reusit astfel, sa demonstreze ca poate fi in forma maxima si la 41 de ani!

”Zana” s-a intors din vacanta pe care a a petrecut-o alaturi de sot si de fiica ei Violeta, mai odihnita ca niciodata….dar si putin dezorientata! Asta pentru ca Andreea Marin a recunoscut, in fata fanilor, ca dupa asa o perioada de relaxare, ii este greu sa se intoarca la activitatile zilnice.

”Uf! Tare-i greu sa te mai concentrezi la munca, dupa ce tocmai ai fost alintata de soarele vacantei:)! Sa ne incurajam reciproc: s-avem vointa si spor! Va invidiem, hoinari aflati inca in vacanta, dar pentru ca am un suflet mare, va urez veselie si soare pe frunte si-n suflete!:) ?#?pretuiesteviata?” a scris Andreea Marin, la descrierea fotografiilor de vacanta cu care si-a incantat fanii.

Acestia nu au putut insa sa nu remarce cat de bine arata Andreea Marin in costum de baie, pentru ca desigur, asa cum unul din fanii ei a scris, ”Zana tot zana ramane”.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro