Interviu EXCLUSIV cu Natalia Gordienko – „Aveam doar 18 ani cand a murit mama mea…”

A fost pe coperta celei mai vandute reviste glossy din Romania si ne-a aprins instinctele, recent a lansat o piesa cu Mohombi, care a fost produsa in romania de baietii de la Fly Project, iar astazi am stat de vorba cu ea, nimeni alta decat Natalia Gordienko.
Natalia Gordienko

Spune-ne cateva lucruri despre noul tau single, featuring Mohombi, realizat de baietii de la Fly Records.
Natalia Gordienko: Noul meu single, featuring Mohombi – Habibi, este realizat de catre baietii de la Fly Records, studioul baietilor de la Fly Project. E o piesa pop-dance, cu influente, cu un nume expresiv oriental si cu un clip extrem de fresh, cu tineri care calatoresc, se distreaza, se joaca si se iubesc, regia clipului ii apartine lui Roman Burlaca.

Cum a fost sa lucrezi cu Mohombi? Unde ati filmat videoclipul si cum ati reusit sa va sincronizati programul, pentru ca niciunul din voi nu sta in Romania?
Natalia Gordienko: Ideea colaborarii cu Mohombi a venit de la piesa si de la faptul ca aveam nevoie de o voce masculina puternica, cu personalitate, cu un timbru special. Ne-a venit in minte Mohombi, l-am contactat impreuna cu echipa mea si am batut palma, pentru ca piesa i-a placut din prima.
Clipul l-am filmat in Romania, la mare si la munte, pentru ca atunci am reusit sa ne sincronizam programul si sa ajungem amandoi in tara.

Cum ai ajuns sa lucrezi cu echipa Fly Records?
Natalia Gordienko: Ma stiam cu baietii de la Fly Project din concerte, ne-am intalnit de mai multe ori prin Rusia, Ucraina, asa ca, stiind ce fac ei, mi-am dorit sa lucram impreuna si pana la urma s-a intamplat. Am ajuns si eu in Romania, am stat de vorba si am inceput colaborarea. Ma bucura foarte mult faptul ca am o echipa in care cred si care ma sustine la Fly Records.

Cum iti descrii viata in momentul asta? Ce te implineste si ce iti lipseste?
Natalia Gordienko: Sunt absolut fericita si vreau sa multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am si chiar si pentru ce poate nu am inca. Dupa diferite momente grele in viata, intelegi ca nu poti sa controlezi orice situatie din viata ta. De obicei ma straduiam sa fac asta, dar acum am realizat ca multe situatii care ni se intampla in viata, pur si simplu trebuie sa se intample, ca o lectie sau ca sa te pregateasca pentru ceva foarte important. Tot ce se intampla in viata mea acum e absolut grandios. Inteleg acum ca nu primesti niciodata mai mult decat porti sa suporti.

Am vazut ca ai inceput o noua facultate anul asta, in toamna esti boboc din nou 🙂 Cum asa, de ce asta decizie cand esti atat de ocupata?
Natalia Gordienko: Da, sunt foarte ocupata si deja ma gandesc cum o sa reusesc sa fac tot ce am planificat, dar sunt un om extrem de activ, optimist si sunt permanent in miscare. Stiu ca daca vrei sa obtii ceva in aceasta viata, trebue sa muncesti permanent. Da, acum e mai greu, dar dupa va fi mult mai usor. Mi-am dorit de niste ani sa incep a doua facultate si iata ca am reusit si am devenit iarasi studenta.
Am multe concerte internationale, interviuri si vreau sa vorbesc engleza si franceza foarte bine, ca sa ma descurc la cel mai inalt nivel, sa imi vina natural sa fac asta.

Ce ai visat sa ajungi cand erai mica?
Natalia Gordienko: Cand eram mica voiam foarte mult sa devin la inceput designer, dar dupa am inteles ca nu pot desena bine oameni si o sa am nevoie de asta :))) apoi bancher, detectiv :)) si la final artista, imi placea sa cant si sa dansez oricand si oricum.

loading...
Ce pasiuni are Natalia Gordienko? 🙂
Natalia Gordienko: Iubesc tenisul pe care il joc ori de cate ori am timp. Imi ador cateii, doi yorkshire terrrier – Masea & Busea. Imi place sa calatoresc, sa fac cunostinta cu oameni noi, sa aflu despre traditiile si bucataria traditionala a unui loc. Iubesc sa dansez si sa cant la pian, dar nu am foarte mult timp din pacate pentru asta. Ma uit la seriale si filme pe drum de la un concert catre altul, ma relaxeaza 🙂 si imi place la nebunie sa mananc lapte cu prajituri.

Care au fost cele mai grele momente din viata ta? Dar cele mai frumoase, pe care nu le vei uita niciodata?
Natalia Gordienko: Cele mai grele momente din viata cuiva sunt atunci cand oamenii dragi mor sau te tradeaza, sa rezumam: pleaca din viata ta.
Aveam doar 18 ani cand a murit mama mea, m-am maturizat brusc, fara voia mea. La inceput nu gaseam dorinta si sensul vietii, pentru ce sa traiesc mai departe, dar totusi am gasit puterea, m-am regasit in muzica si am facut tot posibilul si fac in continuare totul ca ea sa se mandreasca cu mine.
Cat de greu este, intotdeauna trebuie sa amintesti ca tu esti viu, tu trebuie sa lupti, daca ajungi jos, tu singur trebuie sa te scoli si sa mergi mai departe.
Oamenii vin si pleaca in viata fiecaruia si nimic nu se intampla in zadar. Trebuie sa ne amintim intotdeauna ca avionul zboara contra aerului, ca dupa o dunga neagra, vine cea alba, mare si stralucitoare.

Cum te vezi peste 10 ani?
Natalia Gordienko: Ma vad implinita, realizata cat de cat, cu o cariera frumoasa, familie mare, casa, sot si copii si, evident, catelusii. Dar sunt visuri si planuri, se spune ca il amuzam pe Dumnezeu cu planurile noastre 🙂

Ce iti doresti si inca nu ai facut in cariera ta?
Natalia Gordienko: Mi se pare ca inca n-am realizat o piesa care sa ma reprezinte ca activitate artistica si sa fie hit international. Imi doresc mult acest lucru cat mai repede. Oricum sunt cea mai fericita, pentru ca ma ocup cu ce ce imi place la nebunie si stiu ca nimeni si nimic nu o sa ma opreasca in viata aceasta din drumul meu. Sunt un sagetator luptator si optimist si prin muzica mea vreau sa transmit aceasta energie si dispozitie permanent buna la absolut toata lumea.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro