Jason Derulo – Kiss The Sky (single nou)

Superstarul premiat cu numeroase discuri de platina, Jason Derulo a lansat cel mai nou single, „Kiss The Sky”, de pe albumul „Platinum Hits”- o colectie de 12 single-uri care cuprinde cele 11 piese premiate discul cu platina pentru vanzarile record.
jason derulo
Piesa produsa de Thomas Troelsen si Thomas Eriksen, textul apartinandu-i lui Jason, va fi inclusa pe coloana sonora a filmului animat „Storks”, produs de Warner Bros. Pictures, care va avea premiera pe data de 23 Septembrie, iar parte din cast-ul oficial al filmului sunt Jennifer Aniston, Andy Samberg, Kelsey Grammer, Katie Crown, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele si Danny Trejo.

In acelasi timp, Derulo va canta la inchiderea Good Morning America’s Summer Concert Series, pe scena caruia se vor reuni cei mai populari artisti ai momentului. Concertul va avea loc pe data de 2 Septembrie in New York, Central Park. Jason este noul membru al juriului pentru cel de-al 13-lea sezon al popularului show So You Think You Can Dance, care si-a inceput transmisiunea de pe data de 11 Iulie, pe canalul FOX.

Despre Jason Derulo: Interpretul, compozitorul si dansatorul Jason Derulo este unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului. De cand si-a inceput culminanta cariera artistica, Derulo a reusit sa vanda peste 53 de milioane de single-uri in toata lumea, multe dintre ele fiind compuse chiar de el.

Derulo, care si-a inceput cariera compunand hit-uri pentru artisti de talie mondiala precum Lil Wayne, Pitbull, Diddy si multi altii, a reusit in propria sa cariera sa inregistreze mai mult de 3 miliarde de vizualizari pe YouTube. Piesele sale au fost ascultate de mai mult de 6 miliarde de ori pe Spotify, iar prin intermediul radio-ului au ajuns la o audienta de peste 20 miliarde de ascultatori. Cele 4 albume de studio au reusit sa strange recenzii pozitive si sa cumuleze un total de unsprezece Top 10 single-uri (inclusiv patru #1 in Hot 100): „Whatcha Say”, „In My Head”, „Ridin’ Solo”, „Don’t Wanna Go Home”, „It Girl”, „The Other Side”, „Marry Me”, „Talk Dirty”, „Wiggle”, „Trumpets” si „Want To Want Me”.

loading...
Influenta si popularitatea sa au trecut si peste ocean, cu patru single-uri pe locul 1 in UK, iar „Want To Want Me” a mentinut pozitia de top mai mult de patru saptamani in 2015.

Lansarile acestui an il vor pastra pe Jason in pozitia de leader al industriei muzicale internationale, unde ii reuseste de minune sa transforme ADN-ul muzicii urbane si pop in creatii spectaculoase.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro