LIDIA BUBLE e insarcinata? Iata imaginea care o da de gol: „Creste, creste…“

Lidia Buble se poate considera o tanara implinita, iar daca pe plan muzical totul s-a conturat pentru ea la nivelul unei cariere in adevaratul sens al cuvantului, se pare ca si pe plan personal artistei ii merge totul ca pe roate.
lidia buble
Inca de cand a inceput relatia cu Razvan Simion, cantareata pare sa fi fost pusa pe fapte mari in ceea ce priveste intemeierea unei familii, iar din cate se pare, acest vis nu ar fi atat de indepartat cum s-ar crede.

Recent, cea care ar fi dat-o de „gol“ pe Lidia Buble ca s-ar pregati intens sa devina mamica a fost nimeni alta decat o viitoare mamica celebra. Asta deoarece Lidia Buble s-a pozat alaturi de Andreea Banica. Si nu oricum, ci intr-o ipostaza emotionanta, care i-a facut pe internauti sa se topeasca atunci cand au vazut ca iubita lui Razvan Simion tine o mana pe burtica de gravida a Andreei, in timp ce o imbratiseaza pe aceasta.

„Vezi, Lidia, ca se ia“, a fost mesajul scris de catre Andreea Banica, cel care a insotit imaginea care aparut pe Facebook. Nici fanii celor doua nu s-au lasat mai prejos la capitolul mesaje, asa ca multi dintre prietenii virtuali ai celor doua au lasat comentarii precum: „Creste, creste! Sanatoase sa fiti!“ sau „Cea mai frumoasa mamica!“.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro