Liviu Teodorescu, insultat de un fan ”plagiator jegos…” Ce raspuns a dat cantaretul!

Liviu Teodorescu, cantaretul care s-a lansat pe cont propriu dupa ce a a devenit cunoscut in formatia Lala Band, alaturi de Alina Eremia sau Dorian Popa, se confrunta acum cu primele acuzatii de plagiat. O tanara l-a insultat, numindu-l in public ”plagiator jegos”.
liviu teodorescu
Tanara i-a scris pe pagina sa de pe o retea de socializare, acuzandu-l ca ar fi plagiat melodia ”Tot ce n-ai facut” pe care Liviu o canta impreuna cu Robert Toma. Pe langa atitudinea combativa, tanara care l-a acuzat de plagiat a gresit si numele celuilalt interpret, care a devenit din Robert Toma Robert…Tomata! Prietenii si amicii virtuali ai lui Liviu Teodorescu nu au putut sa treaca cu vederea acuzatiile la care a fost supus cantaretul, sanctionand-o pe fata care a formulat aceste acuzatii. Toata lumea a fosat de acord cu raspunsul pe care i l-a scris artistul.

”Ai zis fix ce trebuia. Adica pana la urma cine este ea sa te critice?! Si pe langa asta putea intai sa se informeze inainte sa scrie asa prostii, ma refer la „Tomata””, a scris un fan. ”Educatia si bunul simt inlatura cu eleganta toti frustratii :)” l-a incurajat altcineva, in timp ce un alt fan a pus punctul pe I:

”Fiecare are pareri diferite, dar eu cred ca nu trebuie sa ne lasam influentati de negativism, intrucit sa faci o piesa la general, fie ea si inspirata de undeva, oricum necesita o imaginatie ceva, asta e munca. Si munca trebuie pretuita. Asa ca respectati ceea ce voi nu puteti face!!”

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro