Mesaj emotionant transmis de DORIAN POPA dupa decesul marelui actor MARIN MORARU!

Decesul maestrului Marin Moraru i-a luat pe toti prin surprindere, mai ales ca nefericitul eveniment s-a intamplat la doar o luna dupa ce Radu Beligan s-a stins din viata.
dorian popa
Cunoscutul actor a incetat din viata, duminica seara, la spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Decesul a fost pronuntat la ora 17.30. „Nu mi-e frica de moarte, ci de pragul acela. (…) Nu mi-e frica decat de o boala urata, care nu se mai termina”, spunea Marin Moraru, care in semn de protest fata de realitatile contemporane din lumea artei, a filmului si a teatrului, se retrasese din viata publica.

Dupa ce a aflat tragica veste, Dorian Popa, cel care a avut ocazia sa-l cunoasca si sa joace alaturi de maestru, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Marin Moraru si Cristina Ciobanasu, colega sa din LaLa Band, iar imaginea a fost insotita de un mesaj emotionant. “Ramas bun, Marin Moraru… astazi am pierdut atat un om deosebit cat si un mare nume al teatrului si cinematografiei romanesti”, a scris Dorian Popa.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro