Nu mai locuiesc impreuna? Iata detaliul observat imediat de fanii ADELINEI PESTRITU!

S-au cunoscut in urma cu doi ani in cabinetul unui medic veterinar, acolo unde isi dusesera prietenii necuvantatori, au facut schimb de numere de telefon si, la scurt timp, deveneau un cuplu.
adelina si speak
Adelina si Speak au devenit rapid unul dintre cele mai iubite perechi din Romania. Fosta sotie a lui Liviu Varciu a trecut peste deceptia mariajului ratat si a regasit iubirea alaturi de Stefan, insa, in ultima perioada, zvonurile ce anunta o despartire iminenta, nu le-au dat pace.

Cu toate ca Adelina a spus ca a fost plecata singura la Maldive doar pentru ca era vorba de un proiect profesional, iar Speak a anuntat ca nu sunt despartiti, fanii au observat un detaliu intr-o fotografie recenta a brunetei, care pare sa sugereze exact contrariul.


Bruneta a postat o imagine pe contul ei de Instagram, iar un admirator i-a comentat imediat: “tu nu esti acasa la Stefan… ci in casa ta. Am dreptate?”, i-a scris acesta. De asemenea, Adelina nu mai posteaza fotografii in care apare alaturi de iubitul ei, asa cum o facea pana acum, iar atunci cand i-a fost ceruta o confirmare despre despartire, a adaugat ca va oferi curand un raspuns.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro