Peste 200.000 de oameni „Live Pe Plaja”

Peste 25 de artisti au oferit vineri, sambata si duminica, un spectacol extraordinar pentru cei peste 200.000 de spectatori. Oamenii s-au bucurat impreuna de cel mai mare eveniment de pe litoralul romanesc.
concert
SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SINA, LIDIA BUBLE, DeMoga MUSIC SHOW, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK, PROCONSUL, ZDOB SI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VITA DE VIE, BYRON, GRIMUS si ROBIN AND THE BACKSTABBERS au cantat cele mai iubite hit-uri ale lor pentru fanii de toate varstele.

Andra ne-a declarat ca este “cel mai frumos sentiment sa vezi atat de multi oameni care se distreaza si canta alaturi de tine”.

Loredana, deja veterana a spetacolului Live Pe Plaja, a marturisit ca este “o energie coplesitoare si un sentiment unic” sa fii artist pe scena Europa FM.
„Am avut emotii, ca de fiecare data cand suntem in fata unui public atat de numeros.”, a fost prima reactia a baietilor de la Voltaj atunci cand s-a incheiat show-ul Live Pe Plaja.

Debutanti ai concertului Live Pe Plaja, trupa fenomen Carla’s Dreams a transformat plaja intr-o mare de emotii. Oamenii au cantat alaturi de ei piese precum Acele si Sub Pielea Mea, piese care au batut recorduri peste recorduri in topurie muzicale romanesti.

O premiera pentru ascultatorii Europa FM a fost seara de duminica, 31 iulie, ce a adunat la un loc, toti iubitorii muzicii rock. Cele mai indragite trupe romanesti de rock, ZDOB SI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VITA DE VIE, BYRON, GRIMUS si ROBIN AND THE BACKSTABBERS au incheiat cu energia si muzica lor cel mai mare eveniment de pe litoralul romanesc, Live Pe Plaja.

loading...
In fiecare seara, pe langa artistii anuntati, Europa FM a facut cateva surprize fanilor si i-a adus pe scena pe ALINA EREMIA, CONNECT-R, MIHAIL, NICOLETA NUCA, ALEXANDRA UNGUREANU, FELI si DAN BITTMAN.

Asadar, timp de 3 zile, emotiile, distractia si muzica au adus impreuna 200.000 de oameni pe plaja Europa FM.
Evenimentul „Live Pe Plaja” a putut fi urmarit si online. In total, in cele 3 zile de concert, s-au inregistrat peste 750.000 de vizualizari pe Facebook Radio Europa FM, pe site-ul europafm.ro si pe aplicatia de smartphone Europa FM. Cu acest record, “Live Pe Plaja” a devenit cel mai urmarit concert din Romania pe Facebook.

In 2015, la cea de-a patra editie „Live pe Plaja” organizata de Europa FM, peste 100 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus si Saturn ca sa ii vada in concert pe Vunk, Loredana, Holograf, Vama, Voltaj si Smiley.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro