Toata lumea a crezut ca Alina Eremia a botezat-o pe fetita lui Sore! Cantareata a lamurit totul!

Toata lumea a crezut ca Alina Eremia este cea care a botezat-o pe Erin. Sore a tinut sa faca lumina: nasa fetitei sale este cea mai buna prietena a ei, Roxana. Alina Eremia este doar „nasa onorifica”
sore 2
Alegerea nasilor a venit natural. Ro­xana, prietena mea cea mai veche si implicit, cea mai buna, a fost socata la auzul vestii ca sunt insarcinata. Eram la munte, in masina si i-am spus sim­plu, conducand, ca am un bebe in burtica si ca ea este nasa. Nici macar nu am intrebat-o daca doreste, nu imi imaginam sa fie altcineva in locul ei. Roxana n-a avut initial nici o reactie. S-a uitat drept in fata, urmarind dru­mul si a spus doar „ok, bravo“.

Am oprit masina si ne-am privit cateva se­cunde cu o mimica foarte serioasa. Imediat dupa au urmat niste tipete de bucurie, a procesat informatia si ne-au dat lacrimile. Pana nu m-a vazut cu Erin in brate, nu a constientizat ca lu­crul acesta se intampla. Noi ne stim de la 7 ani si suntem de nedespartit de atunci. Alina este nasica onorifica, pentru ca ea a fost cupidonul, ea mi l-a prezentat pe Mircea, fiind un prieten de-al unui prieten si uite asa, fara sa vrea, mi-a desenat destinul,” a declarat Sore intr-un interviu pentru revista Viva.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro