Veste trista pentru ANTONIA si ALEX VELEA! Cantareata a fost la medici, dar a aflat ca…

In urma cu cateva saptamani, Antonia a anuntat ca va deveni mama pentru a treia oara, iar bebelusul ei si al lui Alex Velea va veni pe lume in luna decembrie, la fel ca si Dominic.
antonia_si_alex_velea
In ultimii ani, viata amoroasa a Antoniei a tinut prima pagina a ziarelor. Ea s-a despartit de sotul ei, Vincenzo Castellano, cu care are o fetita, pentru a-si putea trai linistita povestea de dragoste de Alex Velea. Desi nu a divortat, inca, de omul de afaceri de origine italiana, cantareata a devenit mama unui baietel in decembrie 2014, pe care ea si iubitul ei l-au botezat Dominic. In urma cu cateva saptamani, Antonia a anuntat ca este insarcinata din nou si ca va naste in luna decembrie.

Desi Antonia si Alex sunt foarte fericiti pentru ca vor avea al doilea copil, dupa Dominic, medicii le-au dat o veste trista. „”Am catei, am copii, am o relatie frumoasa, viata mea nu e perfecta, dar incerc sa pastrez un echilibru si am un om langa mine care ma ajuta foarte mult. Ma simt foarte bine acum. M-am simtit rau la inceput, dar incep sa ma simt din ce in ce mai bine. Nu am avut complicatii, sunt foarte OK, sunt sanatoasa, doar ca starea mea a fost asa si asa, stii cum se zice ca fiecare sarcina difera. Am fost foarte fericita, ne-am dorit foarte mult sa mai facem un copil, eu as mai fi facut inca unul, dar nu mai am voie.
loading...
E a treia cezariana si nu imi mai permite corpul, dar suntem foarte fericiti ca s-a intamplat asa cum am planificat. Am 5 luni, peste doua saptamani fac sase luni de sarcina. Avem si fetita si baietel, este totul foarte frumos”, a declarat Antonia intr-un interviu televizat.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro