ADELINA PESTRITU si MADALIN IONESCU, din nou impreuna!

Adelina Pestritu o fost o buna perioada de timp colega de platou a lui Madalin Ionescu. Cei doi au ramas in relatii foarte bune si isi amintesc cu drag de acea perioada in care lucrau amandoi. Nunta Ralucai Badulescu i-a adus din nou impreuna pe Madalin si Adelina.
adelina pestritu 2
Nici acum nu se cunosc motivele pentru care iubita lui Speak a fost scoasa din grila de programe, insa surse de incredere ne-au marturisit ca in urma unor discutii cu oficialii Kanal D, a ales a paraseasca emisiunea, iar asta pentru ca nu s-au inteles la bani. Acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu Adelina, care a cerut un salariu mai mare, insa acest lucru nu s-a putut.

Adelina Pestritu avea un par lung, superb, admirat de mii de fane, insa a socat atunci cand a aparut cu o tunsoare extrem de scurta, fara sa explice motivul pentru care a decis sa faca aceasta schimbare radicala, dar acum s-a aflat.


Vedeta a donat 15 cm de par in cadrul campaniei „Vieti Impletite”, demarata de Fundatia Renasterea, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer. Vedeta s-a lasat pe mainile hairtsylist-ului Adrian Perjovschi care i-a propus cu aceasta ocazie si una dintre tunsorile in trend, tunsoarea pixie.

loading...
sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro