Adelina si Speak, prinsi cu minciuna!

Cand Adelina Pestritu a plecat singura in Maldive, unde a petrecut cateva zile fara iubitul ei, Speak, lumea s-a grabit sa spuna, si pe buna dreptate, ca Adelina nu s-ar fi dus singura in Maldive daca nu s-ar fi despartit de Speak.
adelina si speak
Cantaretul a postat un mesaj pe Facebook in care a infirmat zvonurile de despartire. Dupa ce Adelina a revenit in tara, ea si Speak nu au mai postat nici o fotografie cu ei impreuna, desi, pana atunci, faceau asta foarte des.

In schimb, fiecare a postat pe Instagram mesaje care dadeau de inteles ca s-ar fi despartit. Mai mult, paparazzii Cancan.ro au filmat-o pe Adelina alaturi de parintii ei, veniti special pentru a o ajuta sa se mute din locuinta unde Adelina a stat impreuna cu Speak mai bine de doi ani.
loading...
Asadar, intre cei doi a existat o ruptura, doar ca ruptura s-a vindecat intre timp. Adelina si Speak au fost filmati recent intr-un mall din Capitala in timp ce se plimbau tinandu-se de mana si chiar sarutandu-se. Au mers la un film, nu se stie insa daca la o drama sau la o comedie romantica cu happy-end fericit

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro