Andreea Tonciu si sotul ei si-au aratat verighetele pentru prima data. Ce au observat fanii

Andreea Tonciu si sotul ei, Daniel Niculescu au avut o nunta ca in povesti. Cei doi au avut sute de invitati si au trait cel mai emotionant moment din viata lor. Pentru prima data, de la marele eveniment, Andreea Tonciu a facut publica o imagine in care le arata tuturor cum arata verigheta ei si a sotului ei.
andreea tonciu
Andreea Tonciu a tinut sa le multumeasca tuturor celor care le-au fost alaturi. „Inca nu-mi vine sa cred ca nunta noastra s-a incheiat. A fost minunat, a fost o zi de poveste, iar pentru asta va multumim! Ne-ati facut sa ne simtim speciali. Ma uit acum la verigheta de pe mana mea si tin sa le multumesc bijutierilor pentru frumoasele inele de cununie pe care ni le-au oferit, dovezi ale unirii noastre. Multumesc”, a scris Andreea in dreptul imaginii.

Fanii au reactionat imediat si le-au admirat acestora bijuteriile. Prietenii virtuali au remarcat imediat ca verigheta Andreei este altfel decat cea a lui Daniel. „Cea mai frumoasa nunta. Felicitari”, „Verighetele arata diferit”, au fost comentariile acestora. Andreea Tonciu si Daniel Niculescu au avut o nunta ca in povesti, cu cheltuieli uriase. Chiar daca exclusivitatea semnata cu o televiziune i-a scutit de plata locului de desfasurare a evenimentului si a unei parti din artistii care au performat pentru invitatii lor, doar in ultimele zile inainte de petrecere, mirii au achitat facturi de 35.000 de euro. Pe lista de ”cumparaturi” au trecut artificiile, care i-au costat 5.000 de euro, podul de sticla de peste piscina, alti 14.000 de euro, barul de fructe, 5.000 de euro, candy-barul, alte mii si tot asa… Din fericire pentru ei, Andreea si Daniel nu au iesit in paguba, ba chiar pe plus.

Lista initiala de invitati cuprindea 250 de nume. Cu o zi inainte de marele eveniment, crescuse la 300, iar la petrecere au ajuns 352!!! Cu meniurile s-au descurcat, toata lumea fost fericita si, pana la urma, aglomeratia a fost de bun augur. Datorita familiei mirelui si nasilor Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, invitatii au fost oameni cu bani si dare de mana. Astfel, nimeni nu a dat darul sub 300 de euro, iar cuplurile, majoritatea, 1.000. Imediat ce au facut ochi dupa marea distractie de duminica noapte, Andreea si Daniel s-au pus pe numarat bani. Si au numarat, si au numarat, si au numarat… Dupa ore intregi de calcule si socoteli au ajuns si la suma finala – 120.000 de euro, potrivit apropiatilor proaspetei familii. Asadar, cei doi si-au amortizat cheltuielile si au ramas si cu ceva in plus. In aceste conditii, ciorba de potroace de a doua zi care a fost savurata intr-un restaurant din Herastrau luni, la ceas de seara, a mers unsa si mirii au fost tot un zambet.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro