Ce gest a facut Razvan Simion pentru copiii sai, chiar inainte de a pleca in vacanta!

In ultima vreme, Razvan Simion a fost aratat cu degetul de apropiatii sai, care sustin ca matinalul nu mai este atat de apropiat de copiii sai ca in trecut. Mai mult, o buna perioada de timp, acesta nici nu i-a mai vizitat, invocand motive, e adevarat, obiective.
razvan si dani
Programul incarcat, plin de emisiuni in direct si filmari la show-urile de talente muzicale, l-a facut pe Simion sa nu mai ajunga la vila din Corbeanca si sa stea cu fiica sa, Ianca, si baiatul Tudor. Ba chiar au existat voci care au spus ca, nici macar la ziua de nastere a micutei, el nu s-a aflat alaturi de ea.
Totusi, aceleasi surse spun ca, de putina vreme, situatia s-a schimbat si, inainte de a-si face planuri de vacanta, Razvan a venit la micutii sai.

“ Simion nu ii mai vazuse de mai bine de doua luni pe pusti, iar reintalnirea cu ei a fost una emotionanta. Barbatul a venit acasa, la Corbeanca, si a vrut sa fie alaturi, in special, de fetita lui, care a implinit pe 14 august varsta de 12 ani. El o iubeste enorm si a tinut sa ii fie aproape in momentele importante. I-a adus si un cadou pe gustul sau. In alta ordine de idei, nu l-a negjlijat nici pe Tudor, cu care a stat cateva ore bune. A fost o zi frumoasa si toata lumea a fost fericita”, au dezvaluit apropiatii prezentatorului
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro