Cum arata solistul trupei CARLA’S DREAMS care a dat lovitura in Romania!

Toata lumea isi doreste sa-l vada fara masca, iar acest lucru s-a intamplat, pana la urma. Andrei Tarus (31 ani), cum il cheama pe solistul proiectului, a fost surprins fara masca zilele trecute, intr-un local din Moscova, acolo unde a fost fotografiat de paparazzi rusi.
Carlas Dreams
Cu toate ca a stat separat de ceilalti colegi, iar la orice intrare in vreo institutie a refuzat sa se legitimeze, folosind numele managerului pentru a reusi sa intre, acesta a fost in cele din urma prins de fotografi.

Trupa Carla’s Dreams, venita din Republica Moldova, a cunoscut un succes fulminant in tara noastra, avand constant concerte si hituri difuzate la posturile de radio si TV, insa ceea ce a atras mai mult atentia decat melodiile lor a fost misterul chipurilor celor din trupa, care refuza sa-si descopere fata, indiferent de ocazie.

„Nu, asta nu-i fata mea. Eu in zilele obisnuite arat altfel. Delia m-a vazut fara masca. Fara masca arat foarte rau. De asta si port masca ca-s foarte urat. Nu arat infricosator, ci gretos asa. Sunt antonimul la ‘simpatic`. Daca exista multa lume care-i fascinata doar de asta, cred ca ar trebui sa va schimbati echipa. Mi se pare ca de la o anumita varsta asta nu ar trebui sa te fascineze. E interesant, da, dar sa fie fascinant… Fascinant imi pare ca laptele din sanul mamei isi schimba compozitia chimica dupa niste receptori din saliva fatului… asta mi pare fascinant. Nu stiu daca vreau sa ma implic emotional si personal foarte mult”, declara Andrei Tarus.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro