Daniela Crudu recunoaste: a facut dragoste in AVION.

Daniela Crudu a facut o declaratie incendiara in cadrul show-ului „Burlacita”. Bruneta a recunoscut ca a facut sex in avion, dar nu a dezvaluit cine a fost norocosul.
daniela crudu
Daniela Crudu i-a facut unui concurent de la „Burlacita” o marturisire incendiara. Intrebata unde a fost cel mai inedit loc in care a facut sex, bruneta nu a stat pe ganduri si a raspuns: „Am facut sex in avion si mi-a placut la nebunie!”.

Cruduta nu a dat detalii despre norocosul alaturi de care a trait senzatii tari la inaltime, dar multi si-au amintit de relatia vedetei TV cu milionarul Ioan Neculaie, patronul lui FC Brasov. Presa a scris ca afaceristul ar fi plimbat-o pe bruneta cu avionul personal, Cruduta fiind deseori surprinsa la resedinta milionarului din Brasov. In plus, acesta a trimis de mai multe ori un elicopter la Bucuresti pentru ca Daniela Crudu sa ajunga cat mai repede la Brasov.
loading...
Acum cateva luni, numele Crudutei a aparut in niste stenograme, in care Neculaie sustinea ca ar fi avut parte, in trecut, de compania ei. Totusi, Daniela nu a vorbit niciodata despre vreo idila cu omul de afaceri.

Daniela Crudu a mai avut un moment de sinceriate la Antena Stars: „Am folosit catuse destul de des, dar s-au stricat. Am luat altele acum”. Bruneta nu s-a sfiit sa dea detalii picante despre viata ei intima, spre deliciul barbatilor care ravnesc la inima ei.

Vedeta a marturisit ca doarme dezbracata, mai ales in zilele calduroase de vara. Pe langa asta, Daniela Crudu a marturisit ca a avut si aventuri de o noapte si ca a primit avansuri din partea femeilor. Intrebata despre stilul ei de viata, bruneta a marturisit ca nu mananca deloc sanatos si ca da iama in pufuleti si chipsuri ori de cate ori are ocazia.

„Eu mananc numai prostii. Numai pufuleti, chipsuri, numai distrugeri dintr-astea. Nu prea mananc mancare”, a dezvaluit bruneta.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro