Delia ii arunca manusa colegului ei

Deliei ii merge foarte bine pe plan profesional, iar notorietatea de care se bucura o determina sa demonstreze ca poate mai mult.
delia 3
A deschis concertele unor staruri internationale precum Robbie Willliams sau Rihanna, scoate hit-uri pe banda rulanta, iar in ultimii ani umple Sala Palatului la concertele anuale, care au devenit o traditie. Delia va inregistra la sfarsitul acestui an o noua premiera, ea pregatind primul concert de Craciun. Daca pana acum colegul ei de la X Factor, Stefan Banica detinea suprematia in materie de cantari in acea perioada, iata ca Delia vrea sa isi reuneasca fanii peste doar cateva luni, cam in aceeasi perioada cu el.

“Urmeaza in 5 decembrie un concert senzational la TNB, pe care incepem sa-l pregatim inca de pe acum si sa-l punem la punct si ne ia foarte mult timp. Va fi primul meu concert de Craciun, intram la concurenta cu domnul Banica!”, a declarat, pentru Libertatea, Delia.

Constienta de aglomeratia evenimentelor, artista i-a aruncat… manusa. ”E loc pentru toata lumea de Craciun. Stii cum e? Doar o data-i Craciunul!”, a specificat ea. Prioritate are cariera, abia ulterior vedeta permitandu-si sa-si ia o vacanta de peste o luna, in care sa zaca. “Cand stiu ca am treaba, nu pot sa ma desprind!”, a adaugat Delia. Vedeta si sotul ei, Razvan Munteanu s-au relaxat, marti seara, la mall, unde au vizionat filmul „Sully: Miracolul de pe raul Hudson”.

loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro