Delia spune ADEVARUL despre sarcina.

Delia a facut primele declaratii despre sarcina. Desi in ultimile zile, artista a fost surprinsa in diferite ipostaze, care i-au facut pe multi sa creada ca va deveni mamica, ei bine, interpreta infirma zvonurile.
delia 4
Delia nu este gravida, iar acest lucru a fost confirmat chiar de ea. „Nu sunt insarcinata”, a declarat interpreta pentru Libertatea. Delia Matache duce in prezent viata pe care si-a dorit-o, bogata in evenimente atat in ceea ce priveste cariera sa profesionala, cat si viata personala. Ea este una dintre artistele de top, cele mai cautate de organizatori, dar si cea care a bifat cele mai multe vacante exotice, bineinteles, alaturi de sotul ei.

Recent, mama Deliei, Gina Mocanu, adezvaluit ca si-ar dori foarte mult un nepotel de la una dintre cele doua fiice ale ei. Despre Delia, ea a afirmat ca nu o vede mama de fetita, ci de baietel. Considera ca fiica ei s-ar descurca foarte bine in rolul de mamica.„Delia si-ar dori un suflet acolo. Eu o vad mama de baiat. Asa o vad eu, nu stiu de ce. Atitudinea ei. N-ar fi in stare sa creasca o fata. Eu m-as bucura sa fie si gemeni, dar parca doi e cam mult. De ajutat toata lumea o ajuta. Ca si cuscra e de treaba. Doar ca Delia e foarte ambitioasa. Ea a spus ca doar cat e nevoie vrea sa fie ajutata, in rest vrea sa aiba o relatie c copilul ei, ca de aia il face, cand o fi. va fi o mama foarte buna. Mie nu mi se pare o corvoada sa am grija de nepot”, a spus ea la Antena Stars.
loading...
Desi are o familie fericita alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu, Delia nu se grabeste sa faca un copil. In urma cu ceva timp, in culisele emisiunii „X Factor”, de la Antena 1, artista a avut o discutie despre copii cu Horia Brenciu, colegul ei din juriu.„Un copil se face cand trebuie, nu ca trebuie”, a spus Delia.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro