DJ Harra, pusa intr-o situatie dificila pe scena. Ce au spus juratii cand au vazut-o

Dana Neacsu, alias DJ Harra, cunoscuta ca fiind prima dj-ita topless de la noi, a mers la Vocea Romaniei pentru a-si dovedi talentul vocal.
vocea romaniei
Vocea Romaniei 2016. ”Vocea nu am expus-o mai decloc pentru ca nu am avut incredere in ea, mi-a fost teama sa aleg si partea vocala. Indiferent cat raman in concurs sunt bucuroasa ca am avut curaj sa incerc”, spunea DJ Harra inainte de a urca pe scena, la Vocea Romaniei 2016.

Din pacate, in urma evolutiei ei, considerata de calitate de catre jurati, nici un scaun nu s-a intors. Ba mai mult, la final, juratii au intrebat-o cum se numeste, dovedind ca nu o recunosc. Abia dupa ce le-a spus numele ei de scena, juratii au marturisit ca au auzit de ea. ”Da, am auzut de DJ Harra. Nu te lasa”, i-a spus Loredana, care a completat, in dialogul cu colegii ei: ”Am vazut-o intamplator la mare, intr-un night club. Chiar, de ce n-a venit topless? Pentru un DJ a cantat foarte bine”.

DJ Harra nu a pus insa la suflet nici faptul ca nu a trecut mai departe, dar nici faptul ca juratii nu si-au dat seama cine este. ”A fost foarte tare”, a spus ea, satisfacuta ca a reusit sa-si dovedeasca siesi ca a avut curajul de a-si etala vocea in public pentru prima data.
loading...
Altfel, DJ Harra a povestit ca parintii ei adoptivi o sustin in tot ceea ce face si indiferent de situatie. ”Ei sunt oamenii care m-au salvat. Sa adopti un copil este gestul suprem. Tot ce fac fac pentru ei. In urma cu cativa ani mama s-a imbolnavit de cancer la san si n-am putut sa scot un cuvant timp de 3 zile. Traiesc cu spaima ca boala i-ar putea redidiva. Este omul care mi-a schimbat viata”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro