Dupa ce a fost criticata din cauza operatiilor estetice, BIANCA DRAGUSANU a rabufnit

Una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din tara se pregateste sa devina mamica, iar din acest motiv, cu putin timp in urma, aceasta a devenit putin nostalgica.
Bianca Dragusanu
Asa ca, iubita lui Victor Slav a postat pe pagina sa de Facebok o serie de imagini, sub forma unui colaj, in care si-a prezentat evolutia de cand a intrat in showbiz.

Doar ca pana acum a fost criticata de nenumarate ori din cauza operatiilor estetice pe care a ales sa si le faca, asa ca nu a fost mult pana cand Bianca Dragusanu a rabufnit. Mai exact, alaturi de seria de imagini, vedeta a scris si urmatorul mesaj, adresat tuturor celor care au criticat-o pana acum:

„Despre evolutia mea cu dedicatie in mod special pentru cei cu creier de „plastic” ! Sunt mandra pentru ca am reusit tot ce mi-am dorit vreodata! Sunt fericita si multumita cu viata mea, iar faptul ca am evoluat din toate punctele de vedere nu ar trebui sa deranjeze decat niste oameni, evident care nu pot evolua! Bafta tuturor si numai de la bine in sus va doresc!“.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro