Dupa ce s-a impacat cu SPEAK, ADELINA PESTRITU a vorbit despre sarcina

De doi ani Adelina si Speak traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut in 2014, atunci cand Speak a venit ca invitat in emisiunea pe care Adelina o prezenta.
adelina si speak
Au facut schimb de numere de telefon, iar de acolo pana la o noua idila a fost doar un singur pas. Cu toate ca inca nu s-au casatorit, cei doi se comporta de parca ar fi sot si sotie.

”Ne intelegem foarte bine, avem aceleasi planuri de viitor, ne dorim aceleasi lucruri”, a povestit cantaretul pentru revista SPY. Cu toate ca toata lumea asteapta sa-i vada pe cei doi la altar si mai ales sa devina parinti, Adelina nu ezita sa le raspunda cand va veni si acest moment. ’’N-am cum sa fortez venirea unui copil pe lume. Ne dorim sa avem un copil, poate chiar doi, dar toate la timpul lor”, a completat bruneta. Pana atunci cei doi isi traiesc iubirea intens si se bucura de libertate si de vacantele in care merg atunci cand timpul le permite.
loading...
Adelina Pestritu este nascuta intr-o zi guvernata de Apa Yang si de Cal si in an de Foc Yin si de Iepure. Astfel ca anul curent si 2017 sunt ani de schimbari pe toate planurile pentru bruneta. Ea se afla intr-o perioada de noroc care favorizeaza casatoria, astfel ca pana la 31 de ani, Adelina are timp sa isi oficializeze relatia. Acest lucru s-ar putea intampla chiar anul acesta, daca Speak va valorifica aspectul pozitiv cu privire la relatia de cuplu. Anul acesta este cel mai bun pentru Stefan Sprianu, pe numele lui de scena Speak, pentru a se casatori. Iar pentru Adelina, schimbarea statutului social ar fi binevenita si ar consuma energia mai putin buna a anului curent.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro