Gestul distant si rece al Monicai Gabor, la inmormantarea tatalui lui Irinel Columbeanu

Moni nu si-a calcat pe orgoliu si a ramas departe de evenimentul tragic din viata fostului sot. Irinel Columbeanu si-a inmormantat tatal duminica. Fosta doamna Columbeanu a transmis condoleante si o coroana de trandafiri albi si roz.
monica columbeanu
„Monica e ca purceaua care s-a urcat in copac si se crede regina”, spunea Ion Columbeanu despre fosta nora dupa divortul de fiul lui. „Purceaua” a ales sa stea departe de tragedia lui Irinel, care si-a inmormantat duminica (18 septembrie) tatal, si i-a trimis de peste Ocean o coroana de flori.

Irinel avea ieri nevoie de prezenta unei femei puternice, care sa-l imbarbateze. Singura care i-a fost alaturi a fost fiica lui, Irinuca, extrem de afectata de disparitia bunicului. Irinel Columbeanu s-a despartit cu greu de mormantul tatalui sau, pe care l-a condus la groapa cu un alai restrans de apropiati. Omul ­caruia ii datoreaza viata s-a dus la cele vesnice si a fost inhumat la Cimitirul Militar Ghencea din Capitala.
loading...
Ion Columbeanu (90 de ani) a murit la 15 septembrie, la azilul de batrani din judetul Ilfov in care isi traia batranetile. Lovitura cumplita pentru Iri, pe care viata l-a incercat in ultimii ani. Banii i-au adus maretie si o sotie tanara pe care n-a stiut sa o pastreze. In doi ani a risipit mare parte din avere, iar acum l-a pierdut si pe cel care l-a ajutat sa o stranga.

Magnatul Irinel Columbeanu a parut, in fata gropii, doar un baietel ramas orfan. Fara reazem, fara putere. Inainte de procesiune, Iri si-a plimbat fiica pe aleile cimitirului, printre morminte. El i-a explicat mezinei familiei ce e moartea si de ce ea ni-i rapeste pe cei dragi. Fata aproba mereu, parand ca intelege. Iri clatina din cap cu indoiala, stiind ca nici adultii n-au raspuns la aceasta dilema.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro