GIULIA a dat tot din casa! Iata cum a slabit aproape 30 de kilograme intr-un timp record

Giulia Anghelescu (31 ani) se afla, singura, la piscina, intr-un moment de binemeritata relaxare solitara.
giulia
Fiecare om are nevoie de o pauza de la obligatiile profesionale & personale. In urma cu o luna, Giulia era fotografiata la plaja, la mare, impreuna cu copiii ei, Antonia (4 ani si 5 luni) si Eduard Mikael (1 an si 5 luni), dar si cu sotul ei, Vlad Huidu. De data asta, cantareata si-a luat, vorba vine, bilet de voie de la sot si copii pentru a se bucura de cateva clipe la piscina impreuna doar cu gandurile ei, fara a mai pune la socoteala corpul din dotare, de care Giulia nu se desparte nici o clipa.

Giulia arata, cum se vede, foarte bine. A inceput sa slabeasca la scurt timp dupa ce l-a adus pe lume pe Eduard Mikael. Intr-un an, cantareata a slabit nu mai putin de 26 de kilograme.

„Am ajuns de la 79 de kilograme la 53 fara dieta. Am un regim alimentar echilibrat si prefer mancarea de calitate, meniul meu zilnic include salata, legume verzi, seminte, peste si gratar. Duminica am o singura masa, imi fac eu acasa paste cu fructe de mare. Fac sport atunci cand pot, acasa, la sala sau in parc. Imi place sa ma simt bine in pielea mea“, a declarat Giulia, si pozele de fata sunt cea mai buna dovada ca ea chiar se simte bine in pielea ei.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro