INNA, Manuel Riva, Alexandra Stan si Antonia sustin victimele cutremurului din Italia

Partenerii Roton Music din Italia si-au unit fortele si colaboreaza pentru sustinerea victimelor afectate de cutremurul din Italia de pe data de 24-25 August, 2016.
inna si antonia
Manuel Riva, INNA si Alexandra Stan impreuna cu Antonia s-au alaturat cauzei sociale si au donat cele mai tari hit-uri ale momentului „Mhm Mhm”, „Yalla” si G Girls „Call The Police” pentru a sprijini victimele si refugiatii. Hit-urile lor se regasesc pe compilatia digitala #WeHelpU.

#WEHELPU contine 60 de hit-uri internationale pop-dance si este deja disponibila in toate magazinele digitale pentru pretul de 7,99 euro. Prin aceasta compilatie organizatiile non-guvernamentale voluntare doresc sa stranga fonduri care vor fi ulterior donate in totalitate organizatiei de caritate Operativi Al Massimo implicata direct in ajutorarea sinistratilor.

Pe lista de artisti care si-au donat piesa acestei compilatii se regasesc nume precum: Manuel Riva- Mhm Mhm alaturi de INNA- Rendez Vous, G Girls- Call The Police, Armin Van Buuren feat Kensington- Heading up high, LP-Lost On You, Bob Sinclair- Someone you need me, Sak Noel & Salv feat Sean Paul- Trumpets, Martina- Vertigo si multi altii.

loading...
Pe data de 24 August 2016, un cutremur cu magnitudinea 6,2 grade pe scara Richter a lovit Italia. Seismul a fost urmat de mai multe replici si a afectat mai multe zone din Italia: Umbria, Lazio, Marche, Accumoli, Posta, Provincia Rieti, Amatrice, Provincia Perugia, Norcia, fiind resimtit in arii extinse.

Cutremurul a cauzat pagube importante, fiind urmat de o replica puternica si in dimineata zilei de 25 august, iar bilantul victimelor se ridica la peste 3 mii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro