Interviu EXCLUSIV cu Vizi Imre – „Incerc sa invat o piesa in limba japoneza”

Il stim de la Vocea Romaniei, apoi din piesele lui de succes precum „Dupa ani si ani” alaturi de Shift, iar acum Vizi Imre ne dezvaluie care mai sunt noutatile din viata lui intr-un super interviu!
Vizi Imre

Recent ai fost prin mai multe tari in Europa si ai incercat viata de trubadur. Cum a fost? Ce sentimente ti-a trezit experienta aceasta?
Vizi Imre: Mie imi plac mult aventurile, mai ales cele muzicale. A fost o experienta minunata, cu toate ca viata de trubadur nu e usoara, dar libertatea pe care o ai nu se compara cu nimic. Atunci cand canti in locuri neconventionale, reusesti sa te cunosti mai bine pe tine ca artist.

Tu esti mereu plecat. Dupa ce ai facut pe trubadurul, ai plecat din nou intr-o croaziera unde am inteles ca ai si cantat. Ai fost in vacanta?
Am combinat vacanta cu munca. Am din ce in ce mai multe concerte in strainatate, lucru care ma bucura mult. Asa reusesc sa imbin cele trei mari iubiri ale mele: Juji (iubita mea), muzica si calatoriile.

Cand esti plecat, iti faci playlistul diferit pentru fiecare tara in care mergi ca sa le canti pe limba lor?
Vizi Imre: In general sunt chemat pentru piesele mele originale, dar imi place sa imi arat respectul fata de cultura si limba lor invatand o piesa sau mai multe? in limba tarii in care ma aflu. De exemplu acum incerc sa invat o piesa in limba japoneza, desi nu merg in Japonia, dar nu se stie niciodata. Mie imi plac provocarile si mereu incerc sa ma autodepasesc.

Sa fii artist in Romania pare absolut necesar sa locuiesti in Bucuresti. Cu toate astea, tu ai casa undeva in judetul Targu Mures. Cum asa?
Vizi Imre: In primul rand imi place natura, linistea, in al doilea rand eu sunt foarte ardelean, adica ma regasesc in multiculturalitatea pe care o ofera Transilvania. Bucurestiul e un pic cam agitat pentru gustul meu, insa de fiecare data cand vin ma simt bine pentru ca am prieteni dragi si in capitala.

Cand ti-ai dat seama ce vrei sa devii cand te faci mare?
Vizi Imre: Pe la 15 ani, atunci mi s-a concretizat faptul ca muzica e marea mea pasiune si ca trebuie sa fac din asta un stil de viata

Ce alte hobby-uri mai ai in afara de muzica?
Vizi Imre: ?Calatoritul, mi se pare modul ideal de a te imbogati cultural.

Spune-ne 3 lucruri funny pe care ar trebui sa le aflam despre tine.
Vizi Imre: Se spune despre mine ca sunt hazliu, cred ca vedeti mai bine asta in pamfletul “Talalaic”, pe care l-am facut la adresa industriei muzicale, din care, evident, fac parte.

Cu ce artisti de peste hotare ti-ar placea sa colaborezi? Cine simti ca e pe aceeasi lungime de unda cu tine?
Vizi Imre: Pff, sunt multi, dar sigur ar iesi ceva tare alaturi de Bruno Mars, Mark Ronson, Cee Lo Green si Tony Bennett.  

loading...
 

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro