Killa Fonic super-concert de lansare

Killa Fonic, unul dintre cei mai reprezentativi exponenti ai curentului trap din Romania, a sustinut duminica, 25 septembrie 2016, concertul de lansare a primului sau album solo, Ramses 1989.
killa-fonic
Evenimentul a avut loc in Beraria H, marcand un record in ceea ce priveste numarul de persoane prezente in public – peste 1200. Show-ul dinamic sustinut de Killa Fonic a tinut publicul in priza timp de peste doua ore, timp in care pe scena artistului i s-au alaturat numerosi invitati de prima mana. Astfel, colaborarile cu Raluka, Irina Rimes, Connect-R, Shift, DOC sau colegii din Satra B.E.N.Z. au completat perfect atmosfera incendiara.

O aparitie fresh si inedita in peisajul muzical autohton, Killa Fonic este artist al label-ului Seek Music si activeaza atat solo, cat si in cadrul trupei Satra B.E.N.Z., aflandu-se in plina ascensiune.

Alaturi de trupa sa, in octombrie 2015 a lansat albumul O.$.O.D. (O satra, o dragoste), care a inregistrat un succes instant in mediul online. Concertul de lansare, sustinut, de asemenea, in Beraria H, a adunat in sala peste 1000 de persoane.

loading...
Cu un stil propriu care include atat rap cat si fragmente cantate, Killa Fonic este un artist complex, care imbina duritatea cartierului cu trairi interioare intense exprimate in cuvinte putine, dar puternice.

In lunile octombrie si noiembrie 2016, artistul urmeaza sa sustina un turneu national care va include 12 orase si se va incheia la Bucuresti, informatiile cu privire la acestea urmand a fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro