La scurt timp dupa divort, CRISTINA SPATAR a fost surprinsa in compania unui milionar

Cristina Spatar a fost surprinsa in compania unui milionar roman, iar asta nu a bucurat-o deloc.
cristina spatar
Cristina Spatar si-a sarbatorit ziua onomastica la un restaurant italian din Capitala, iar printre invitati se numara si Nick Radoi.

„Da, nu ma asteptam la interviul asta, dar asta e! Mi-ati facut o surpriza. Sunt alaturi de cativa prieteni, printre care si domnul Nick, ca sa ciocnim un pahar de vin, ca stii e si ziua mea, ma cheama Maria. Ne-am cunoscut in biroul domnului Ioan Carmazan. S-ar putea sa cant ceva in filmul ala. Am primit flori, telefoane, felicitari multe. Nu ati stricat nimic, Mihai, totul e ok”, a declarat Cristina Spatar in cadrul emisiuniI ”Rai da` buni” de la Antena Stars.
loading...
„Ne-am cunoscut, asta e a doua cand ne vedem. O sa cante la nunta mea. De cand am venit in fiecare seara, am ajuns sa ne punem la somn la ora sase dimineata si din nou la actiune. Am venit aici sa facem ceva. Am avut multi prieteni care au venit sa ma vada. Intre mine si Cristina exista o relatie profesionala si mai mult de atat nu. Chiar o respect, o voi respecta intotdeauna si intotdeauna ii doresc in viata ei fericire. Si colaborarea mea cu ea e una profesionala”, a declarat Nick Radoi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro